Informații Livrare

Livrarea

Livrările se fac în 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii pentru produsele aflate în stoc. Pentru produsele care se fac la comandă, termenul de livrare este de 5 – 7 zile de la confirmarea comenzii.

Cost livrare:

Livrările se fac de luni până vineri între orele 09:00 – 17:00 și sâmbăta între orele 10:00 – 14:00  (la cererea explicită a clientului).

  • Livrarea se face GRATUIT pentru comenzile a căror valoare totală depășește suma de 300 lei, indiferent de numărul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora, în localitățile aflate în aria de acoperire a firmelor de curierat .
  • Pentru localitățile aflate în afara zonelor acoperite de firmele de curierat, se va comunica clienților costul de transport înainte de livrare.
  • Pentru comenzile cu valoare totală mai mică de 300 lei, se percepe o taxă de curier variabilă între 15 – 25 lei (TVA inclus)
 
 

Important!
Vă rugăm verificați integritatea fizică a coletelor în momentul în care le primiți de la curier în prezența curierului și cereți întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor dacă coletele prezintă urme de deteriorare. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.