Termeni și Condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos și a condițiilor de Comandă, Plată, Livrare, Transport pe care le găsiți în secțiunile specifice din site-ul nostru. Iți recomandăm citirea cu atenție a acestora. Noi, DecoHomeMade, ne păstram dreptul de a modifica aceste prevederi fară o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de ultilizare și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea.

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic

DecoHandMade garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul https://decohandmade.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fară acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conținut al site-ului https://decohandmade.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea DecoHandMade și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fară acordul DecoHandMade a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Domeniul decohandmade.ro este deținut de către DecoHandMade. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în forma directă sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fară permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.

Livrarea produselor se face exclusiv prin Curierat Rapid, respectiv Fan Courier. Nu puteți ridica produse de la sediul nostru.

Dacă aveți întrebări sau sugestii cu privire la produsele DecoHandMade vă rugam să ne contactati de luni până vineri de la 10:00 la 18:00 la nr de telefon 0741 337 256 sau prin email la contact@decohandmade.ro .